Thursday 3 November 2011

Gercek Medyum ; Neden bulmak o kadar zor ki.

Bir psisik okuma, ayni zamanda degerli bir deneyim olarak cok faydali olabilir bir seydir. , Bulmak cok zor degildir bir seydir; web aglarda bulabilirsiniz, dergi arka onlar icin reklam ya da televizyon reklamlari tesvik. Onlar bulmak zor degildir - ya da?

Tum dunyada psisik okuyucularin sunuldugunu, bulmak icin cok basit bir surec olmalidir. Bir medyum bulmak icin en yaygin yollarindan biri, internette bir arama yapmak icin. Gercek psisik okuma veya yazdiginiz "otantik psisik okuma." Tum bunlardan sonra, sahte veya madrabaz tum medyumlar cok yaygin bir algi ile gercek bir almak icin gidiyoruz oldugundan emin olmak istiyorum cunku, kesinlikle aramanizda dikkatli olmak istiyorum. Cogumuz bu sezgi var biliyorum ve dokumantasyon biraz orada mumkun erisim enerji ve empati ve diger yollarla, clairvoyantly size bagli bilgilerini gormek yetenekli kisilerin guvenilirligini destekleyen orada. Digerleri tarot kartlari, numeroloji, runes, I Ching gibi kehanet araclarini kullanarak kendi hediyeler kullanirken bazilari, herhangi bir alet kullanmadan kendi dogal hediyeler, liste uzayip gidiyor. Kisacasi, ozel bir "manevi hediyeler" olan insanlar, onlara baskalari hakkinda gizli gercekler ve olasiliklar erisim saglayan, gonullu olarak ve bazen de istemsiz insanlarin icine ayarlamak icin yetenegi var.

Ama ..... bekleyin tutun ....

Diyelim ki bircok psisik okuma etti soyluyorlar. O kadar cok gittim ve gercek sesi cok seyler duydum, gercek olamayacak kadar umdugu seyler acacak ve size ne soylendi tahminlerde olacagini bekleyen bir suru zaman ve para harcadi . Konustuktan sonra o kadar cok ve o kadar cok ayni seyleri soyledi ve sabirla bekledikten sonra, hic bir sey olur. Neden oldugunu?

Bu psisik aglari, dunyanin her yerinden binlerce gercek psikolojik danismanlarin bulmak mumkun, ya da, belki de onlar bircok insan zarar ve savunmasiz insanlarin kolayca edecegine inaniyoruz aslinda yararlanmak icin firsat almis bu da son derece sansli sembolize eden ya da ruhsal butunlugunu temsil eden otantik vardir. Temel olarak, onlar psisik, bu yuzden bu yuzden olmalidir soyluyorlar. Sey, hayir, dogru degil.

Ben insanlara ev getirmeyi deneyin nokta, kendilerini temsil eden ve ozellikle aglari (cunku sirf sayilar), ile mutlaka psisik degildir psisik olmak icin. Ve bir gercek bulmak icin medyumlar yuzlerce aramak zorunda olmamalidir. Bu konuyu bu kadar onemli olmasinin sebebi, cevaplar ve netlik elde etmek icin yere geldi, cunku inanc otesinde sadece kendiniz hayal kirikligina bulmak icin binlerce dolar harcayabilirsiniz.

GERCEK MEDYUM ANLAMAK ICIN TEMEL NOKTALAR

Ilk etapta gorunum arayanlar noktadan bir medyum ne olduguna dair yaygin bir dusunce, bir arama yaptiginizda, gelecekte ne olacak oldugunu "IYI" anlatacagim bu oldugunu anlamak onemlidir. Tum bunlardan sonra, size zarar ve ne guzel bir sey ihtiyaci his ya da bazi yeni durum sizin lehinize cevirmek olacagini umut ediyor, cunku buyuk olasilikla ariyorsaniz. Bu "Psisik Okuma" bu degil "Fal." Bu psisik hizmetlerin dunya capinda cok sayida var olan mevcut paradigma. Yapmalari egitilmistir gibi sozde psisik danismanlari is yapiyorsun (ve gercegi kotu degil, ama biz bile gercegi bilmek kabul etmemelidir) onlari kotu bir sey soylemek, iyi arayan bir sey asla soylemek, onlari iyi hissettirecek. Bu onlarin isi! Unutmayin! Onlarin is arayan, gercekten iyi hissediyorum. Ve bu oldugunda, dediler ne inanci ile neredeyse sarhos hissediyorum, ve hemen hemen hazir senaryo kabul etmek ve gercek olmasa bile sik sik, onu beslemeye baslar, gercek degildi ve gercek asla .

Yani, falcilik, cagri almak icin bekleyen medyumlar genis kitlelere aliyoruz - fast-food gibi. Ilk bakista tatmin edici, ancak uzun vadede sizin icin oh cok kotu. En cok kimin isi size iyi bir servet anlatmak icin egitimli komut dosyasi okuma. Tabii ki farkliliklar vardir. Bazilari digerlerinden daha iyi oldugunu ve benim gordugum en kotu durumlarda yetenek var ve negatif enerji ya da kufurler kaldirilmasi karsiliginda onlara para veren con deneyin. Bu gulunc. Ve bu yuzden, icine tutam herkes bu servet kategori soyluyorum supheciler ve elestirmenler genel medyumlar yaygin bir negatif algi var. Yani bu stigma kurtulmak icin, gercek medyumlar bu talihsiz gerceklik onlari ayirmak icin yapmam gereken bir is var. Birkac gercek olanlari genellikle ayni aglar uzerinde calisan ve denizde bir balik bulma gibi kolay degildir.

GERCEK psisik OKUMA ULASIM HAKKINDA NASIL GIDILIR

Bu sorunun cevabi, elbette, farkindaliktir. Bu "taklit" psisik bir paradigma ile ilgili gercegin farkinda olduktan sonra, daha sonra gozlerinizi acmaya baslar pece kaldirilir ve gizli maruz kalan ve uzerinde gucunu kaybetmeye baslar. Simdi psisik bir danisman seciminde daha dikkatli olacak ve bir "eglence-sadece tip psisik okuma medyumlar cagri almak icin bekleyen binlerce kelimenin tam anlamiyla vardir, dedi her seyi inanmiyorum egiliminde olacaktir ince bir kehanet sanatlari egitim ve ogretim en yuksek profesyonel standart temsil eden ozgun bir bulma sansi yoktur bu tavsiye alin.

1. ; Kendinizi ve ciddi, ya da eglence sadece durumu kendiniz istifa psisik

2. Medyumlar ve gercek psisik okumalari icin arama kosullarini duzenleyen degil aglar kacinin; "

3. Ozel bir ruhsal danisma icin bakin;

Bu onemlidir. Bir terapist ya da diger profesyonel uygulayici ariyorlardi varsayalim. Eger birisi bulundu sonra, bu israrli bir gitmezdim.

4. Kendinize sorun, neden bu medyumlar ile yapiyorum?

Orada daha derin nedenler bu davranis ortaya neden olabilir, ama "ne istedigini duymak vermedi" ya da "ikna olmus degildi, ya da" bitti bitti duymak gerekir? "Ancak, genel olarak, bizim icin iyi bir profesyonel bulmak, o kisi ile sopa egilimindedir. Bu benim musteri ile ne bulduk. Alicilar genellikle psisik okumalari ya yeni ya da onlar zaten psisik okuma devresi yasamis ve Truth gore ozgun cevaplar icin hazir olanlar beni bulmak insanlar kac kisi bana lanet hakkinda en kotu sohretli duzeni dahil olmak uzere, kendi deneyimleri hakkinda sahte medyumlar onlarin hikayelerini anlatmak icin gunluk ya da negatif arama soyleyemem. sokulmelidir bu blogu Bu asagilik bir aldatmaca oldugunu, ancak sahte medyumlar ile ilgili yazimda bu konuyu ele alan ve bunlari nasil nokta. (Bkz., Sahte Psisik degistirilmesi "Taklit" Psisik Paradigma Nasil Nokta) Sahte medyumlar bol bir gercek, bu gercegin anlasilmasi, gercek bir ruhsal danisman bulma konusunda ilk adimdir.

Gercek Medyum Seciminde

Secici olmak zorunda, bu oyun gercek bir psisik okuma ayni ruh ve sezgi, cunku yasam icin sorumluluk almaya ve ruhsal okuma bir parcasi olmak icin var. Parcasi degil, o ayri. Gercek bir psisik okuma ruhsal farkindalik hayatinizda size guc katacak kadar acabilirsiniz. Gercek bir psisik okuma, secim ve eylem iceren, hayatin butun yonlerini tam yapan icin bir yedek olmasi amaclanmistir degildi. Hayat bir okul gibi dusunun, ogrenmek, buyumek ve tam mesgul degilse olamaz burada. Bu sinirlar ve muazzam basarilari yetenegine sinirsiz varliklar oldugu icin, yasam secenekleri icin bir alternatif olarak bir psisik asla kullanmayin. Kesinlikle, bu tip hizmet gercek rolunu anlamak gercek medyumlar vardir, ancak hizmet ve arayan, icinde ayni zamanda gercek psisik sezgisel sorumluluk onlarin yarari icin bir psisik okuma nasil kullanilacagini farkinda olmak zorundadir yuksek bir standarda bagli kalarak. Bilinci ile, gercek bir psisik okuma harikalar yaratabilir.

Rüya tabirileri
Kara Büyü
vefk Tılsımı
Burçlar
Rüya
Rızık duası
Medyum
Medyum Hoca
vefk
Buyu Nedir
Buyu Cesitleri
Ayirma Buyusu

No comments:

Post a Comment