Monday 28 November 2011

Antalya Tatilleri - En İyi şeyler yapın ve keşfedin

Antalya, Türkiye'nin en popüler tatil beldesi olduğu için bilinir. Akdeniz Bölgesi'nde yer alan, mükemmel restoranlar, tasarımcı mağazalar ve diğer önemli turistik mekanlarından olan ucuz tatil noktadır. Bu kez ömür boyu gezilmesi gereken çekici turistik yerlerin yanı sıra eşsiz doğal bir güzelliğe sahip olduğu gerçeğini daha nedeniyle turistlerin ilgisini çekmektedir.

Bugün Antalya, berrak mavi denizleri ve altın kum uzun uzanır nedeniyle Türk Rivierası olarak bilinen Türkiye'nin birkaç güzel şehirleri arasında kabul edilir. Aslında, enfes plajları yayılmasını kilometre uzaklıkta bulunabilir. Burada Güneşli yaz boyunca garantili ve deniz sıcak. Sahil panoramik kamera yakalanan olmak için yeterince çekici olduğunu çok gösterişlidir. , Küçük çocuklar ve sadece güneş rahatlamak isteyenler aileler kendi ihtiyaçlarını karşılamak Antalya'da birçok plajlar bulabilirsiniz. Bununla birlikte, Antalya'da plajlar da açık su sporları faaliyetleri çok çeşitli zevk için ideal. Bu nedenle, su sporları hayran olanlar, sörf, kürek ve çok daha fazlası gibi spor tadını çıkarabilirsiniz.

Daha fazla zevk arıyoruz Dolphinland ve Aqualand Beach Park Eğer bir gün geçirmek, en uygun alternatif olabilir. Türkiye'nin sıcak yaz aylarında serinlemek için yapmak için en iyi şey, Beach Park Aqualand ziyaret edecek. Yükseklik 100 metre (328 feet) kadar ulaşır su kaydırağı Aqualand boyunca eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Dolphinland aynı kompleks, yunuslar ve aslan izlemek için tüm aile ile vakit geçirmek çekici diğer bir nokta vardır.

Antalya ucuz tatil bile Türkiye'nin en tarihi ve turistik bazı sahiptir. Antalya'ya sadece 15 km km doğusunda bulunan Perge antik kenti, muhteşem antik kalıntıları ziyaret edebilir ve keşfetmek için en iyi seçenek. Özellikle, Artemis tapınağı, çok çarpıcı ve özellikleri tiyatro, kiliseler ve palaestra (Yunan güreş okulu). Buna ek olarak, ayrıca Phaselis antik kenti ziyaret edebilirsiniz. Büyük İskender, kış mevsimi boyunca bir üs olarak yapılan ve bu nedenle yer hala bir amfitiyatro ve kemerli kalıntıları vardır. Antalya şehir boyunca seyahat, yakında 'Kaleiçi' ulaşacak. Bu Old Town bölgesine verilen yerel ad. Selçuklu Karatay Camii, Tekeli Mehmet Paşa Camii ve Kesik Minare gibi cazip yerler vardır.

Antalya'ya Tatiller bile bakmaya değer çok sayıda tarihi ve simgesel sunuyoruz. Old Harbour sakinleri ve ziyaretçiler için şehrin en sevdiği buluşma noktalarından biridir. Buna ek olarak, Kesik Minare, bir başka popüler bir dönüm noktası. MS 2. yüzyılda binanın bir parçası.

Antalya'da tatil geçirmek bile Türkiye'nin en popüler restoranı arasında bazı yerel ve geleneksel mutfaklarının tadı var ki tadını çıkarmak için çok şey var. Aslında Antalya, dışarıda yemek çok pahalı değildir. Yemek menüsü, sağlıklı bir diyet seçebileceği geniş bir seçenek vardır. Antalya, alışveriş tutkunları için bile, öncelikle eski çeyreğinde Kaleiçi'nin, dar Arnavut kaldırımlı sokaklarında alışveriş yapmak için olanaklar sağlar. Bu mükemmel bir alışveriş cenneti ve en iyi ev, butikler, antika mağazaları, el sanatları ve hediyelik eşya dükkanları.

Yapmak için tüm bu ve daha birçok şey, gerçekten en uygun fiyatla tüm aile ile tatil keyfini bir yerdir.

KAYNAK :

tatil ekonomik tatil otelleri erken rezervasyon 2012 alanya otelleri belek otelleri

No comments:

Post a Comment