Tuesday 25 October 2011

Ebeveynler için Kombi Notları

Bayrampaşa kombi servisi

Zeytinburnu kombi servisi

Fatih kombi servisi

Bebek güreşmek için denediniz mi arkadan bakan tüm süre çocuğunuz için güvenli olsa da, manevra yapmak çok zor değil olsaydı nasıl kendinize dumanlı, araba koltuğu?

Siz yalnız değilsiniz, bu can sıkıcı sorun gün ve gün dışarı ile mücadele birçok anne ve Kombi Zeus 360 kabartma bulduk.

Veliler çocuklarını mümkün olduğunca uzun süre AAP güvenlik önerileri ile uyumlu bir arka karşı karşıya pozisyonda tutmak için belirlenir. Ebeveyn için, bebek için güvenli ve rahat bir sürüş ve hoş bir deneyim sağlamak için Kombi Zeus güvenebilirsiniz çocuk koltuğu önünde karşı karşıya koymak ve sonra bebek, güzel ve güvenli çevresinde koltuk dönebilen.

Bebek taşıyıcı araba koltukları çok ağlamaya eğilimindedir Daha büyük bebekler ve bebeklerin daha geniş bir çerçeveden yarar ve çok daha rahat bir sürüş deneyimi.

Bebekler Kombi Zeus yüksekliği nedeniyle pencere dışarı bakmak ve bu anne bebeğin ağlama endişesi olmadan sakin ve güvenli bir sürücü sağlar Aslında seviyorum.

Döndürme özelliği de araba koltuğu arka koltukta bir başka sonraki zaman içinde birden fazla bebek veya çocukları büyük ölçüde kolaylaştırır.

Ebeveynler ayrıca Combi Zeus kolay kurulum sürecinin yanı sıra kayışlar, diğer bebek koltuğu gibi karışık olsun asla gerçeği seviyorum.

Koltuk malzeme çıkarılabilir ve yıkanabilir yanı sıra bebek için rahat süper yapılır. Ebeveynler ayrıca kumaş diğer araba koltukları gibi ısı tutmaz yaptığı ve askıları ve koşum takımı daha da büyük çocuk ayakları oyulmuş olmadığını teşekkür ederiz.

Araçlar arasında bir sürü etrafında hareket etmek veya piyasadaki en hafif bebek koltuğu olmadığı için araba kaldırmak için bir ihtiyaç varsa, bir ebeveyn ya da bakıcı Kombi Zeus 360 satın almak için tereddüt tek nedeni.

Kombi Zeus 360 çocuğun hedef alınması için çocuk koltuğu etrafında döndürüldüğünde an koltuk koymak an başlar anne-baba ve çocuk için rahat ve güvenli bir seyahat deneyimi sunuyor.

No comments:

Post a Comment